Svéd egészségprotokoll

Szerző: Márkus István @ Egészségprogram Kategória:

Mit kell tudni a Zinzino svéd vállalat által kifejlesztett egészségprogramról?

 1. Nem kell hinni benne, hogy működjön.
  A Zinzino egészségprotokoll tudományon vizsgálatokon és tényeken alapul és azoknak is működik, akik nem hisznek benne. (placebo hatás minimalizálva)
 2. Nagyon egyszerűen alkalmazható.
  Mindenki a saját otthona kényelmében el tudja kezdeni és ki tud tartani mellette.
 3. Fokozatosan is bevezethető akár egy ember, akár egy család életébe.
  Természetesen az a leghatékonyabb, ha a teljes egészségprogramot kezdjük el alkalmazni, de ha ez nehézségekbe ütközik, a program elemei egymás után is alkalmazhatók.
 4. Hatással van az egészségre, akkor is, ha ez nem látszik.
  Mivel a Zinzino egészségprotokoll hangsúlyos eleme a sejt működésének a helyreállítása, ezért lehet, hogy az eredmények nem lesznek azonnal szemmel láthatóak. De ettől még a termékek működnek és teszik a dolgukat, csak legfeljebb nem látjuk és nem tudunk róla.

A fenti pontok természetesen az én magánvéleményemet tükrözik.

A sort hosszan lehetne folytatni és így első körben nem is biztos, hogy a legfontosabb dolgokat sikerült kiemelnem.

A tudományos és az orvosi részről, ami valójában az egészségünk megőrzését és a betegségek megelőzését szolgálja, hosszasan lehet és adott esetben kell is beszélni.

A lényeg a következő:

A jobb egészség ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk a szervezetünket: különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket.
Mindez egy különleges teszttel kezdődik.
Ezután a 3 lépésből álló Zinzino egészségprotokoll révén visszaállítjuk testünk teljesítőképességét, sőt még fokozzuk is, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni.

A Zinzino Egészségprotokoll 3 lépése:

1. lépés: Egyensúlyba hozás

Érjen el egy egészséges omega-6:3 egyensúlyt, hogy megvédje szervezete sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól)*. BalanceOil elnevezésű prémium olajkeverékünk segít ebben. Vadon fogott halakból kinyert legjobb minőségű halolajat és beérés előtt betakarított bogyókból préselt extra szűz olívaolajat tartalmaz. Sok benne az omega-3 (EPA + DHA), az olíva polifenol és a D3-vitamin.

2. lépés: Visszaállítás

Ha gondunk van a szervezetünkben élő „jó” baktériumokra, az nagy hatással lehet az egészségünkre. A ZinoBiotic 5 természetes élelmi rost igen komplex keveréke*, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a rostok időben elhúzódóan kerüljenek feldolgozásra a vastagbélben, ezzel támogatva az egészséges baktériumok elszaporodását.

3. lépés: Teljesítőképesség fokozása

Az Xtend és az Xtend+ egy speciális immunerősítő étrend-kiegészítő, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Úgy állítottuk össze, hogy támogassa a velünk született immunrendszert*. 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-béta-glükánt tartalmaz.

Válaszút előtt állsz.

A többi opciót nem mondom el, csak azt, hogy szerintem mit kellene tenned.

H a olyan ember vagy, aki aktívan tenni akar az egészségéért, akkor kérlek, keress meg valamelyik elérhetőségemen.

Ha további információkat szeretnél, rendben. El tudlak látni személyre szabott információkkal, csak ehhez tudnom kell, milyen információkra van szükséged.

Maradjunk kapcsolatban, keress meg ott, ahol Neked egyszerűbb.

Rengeteg további információt megtalálhatsz a következő linkekre kattintva:

Megrendelheted ide kattintva, vagy írj nekem és segítek a rendelés lebonyolításában.:


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük